Je bent nu hier: Arrangementen - De grootste lol..

De grootste lol..

Lachen gieren brullen beleef een familiedag of feestje vol humor gezelligheid en veel plezier voor iedereen leuk!


Zelfs ome piet doet mee
Is het weer tijd voor de jaarlijkse familiedag? Heb jij de taak op je genomen om een geslaagde dag te organiseren en weet je niet wat te bedenken of heb je wellicht een leuk feestje gepland?
Graag kom ik als een van mijn typetjes langs op jouw familiedag of feestje een dag of avond die leuk is voor jong én oud. Als typetje zorg ik voor de nodige hilariteit en omdat ik iedereen van nature zie zoals ze zijn weet ik precies de juiste dingen te zeggen en iemand nét dat zetje te geven wat hij of zij nodig heeft. Door middel van spel en entertainment worden er contacten gelegd je leert jouw familie zo echt op een heel andere manier kennen, lachen gegarandeerd!

Entertainment, datum en tijd op aanvraag,


Entertainment voor een geslaagd feestje
Als entertainer weet ik de boel op te zwepen en er een knalfeestje van te maken. Op een hilarische wijze kan ik als een van mijn typetjes iemand in het zonnetje zetten de gasten ontvangen de wachtrij bij de wc vermaken of een leuke andere activiteit verzorgen. Een ding is zeker Rebecca Felix Paulien Tonnie of Fleur Klapdeur maken er een unieke beleving van waarin de tijd even stil staat.

Los entertainment €135,- per uur.


Foute glitter bingo
Een bingo maar dan net even wat anders dat wordt lachen met Rebecca. Wie kan het allemaal volgen en roept als eerste BINGO!!?? Als je bingo hebt dan wil je natuurlijk wel een leuke prijs winnen. 
Vraag aan jouw familie om een onzin cadeau of “dit had ik nog op zolder” voorwerp mee te nemen of je regelt zelf leuke foute prijzen op het eind krijgt iedereen ook nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur.
Te boeken vanaf 25 personen.


Van je familie moet je het hebben
Leer je familie écht goed kennen! Wist jij bijvoorbeeld dat jouw tante geblinddoekt een cakeje kan versieren of dat jouw neef alles weet van logo’s? Rebecca of Paulien zorgen voor een gezellige groepsdynamiek en laten je ongeveer 12 opdrachten uitvoeren hierbij zit je constant in een andere groep. Er vallen individueel punten te verdienen en op het eind van het spel zijn er drie winnaars die er vandoor gaan met een prachtige prijs, de rest krijgt nog een persoonlijk cadeautje als goodiebag.

Een middag/avondvullend programma van ongeveer 2,5 – 3 uur.
Te boeken voor 12 tot 28 personen.
Kosten:
Tot 12 personen, €25,- p.p. 
Tot 25 personen, €22,50 p.p.
Tot 40 personen €19,50 p.p.
Meer dan 40 pers, €17,50 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar helft van de per persoon prijs.

Hoppies
Zandweg 17 5324 JN, Ammerzoden
06-27137354
www.hoppies.nl 
info@hoppies.nl

KvK 30269344
BTW NL821210488B01
IBAN NL60 RABO 0154848999