Je bent nu hier: Arrangementen - Familiedag

Familiedag

Vrijheid blijheid waar vies worden mag maar niet hoeft! 
Wij boffen met zoveel ruimte in de natuur wat let je dus om de dag door te brengen bij Hoppies? Zowel in de natuur als op het terras willen wij het graag voor iedereen aantrekkelijk maken om er een leuke betaalbare dag van te maken. 
Actief bezig zijn uitje tijdens u dagje uit er valt al zoveel te beleven maar daarnaast kunnen wij een solex tour (starten vanaf Hoppies)  of workshop (bij Hoppies) voor u regelen. het voor u.

Start de dag met koffie met huisgemaakt gebak of lekkers,  eenvoudige lunch High Tea of sluit de dag af met een BBQ Burger buffet Saté buffet de keuze is reuze zoals u leest. Wij helpen u graag om er een kei leuke dag van te maken die bol staat van de activiteiten die daarbij gereserveerd kunnen worden.


Wij hanteren wel een paar spelregels:

Terras, het gehele gedeelte vanaf Hoppies gezien vóór het water inclusief bediening. 
Eigen eten en drinken is hier niet toegestaan. Een tafel op het terras reserveren is vooraf mogelijk maar niet verplicht maar wel aan te raden bij droge zonnige dagen.

Natuur, vanaf Hoppies gezien aan de overkant van het water exclusief bediening.
In de natuur is het mogelijk om zelf eten en drinken mee te brengen en te nuttigen zoals vanouds, ruimt u zelf uw afval op?
 

Hoppies
Zandweg 17 5324 JN, Ammerzoden
06-27137354
www.hoppies.nl 
info@hoppies.nl

KvK 30269344
BTW NL821210488B01
IBAN NL60 RABO 0154848999