Je bent nu hier: Arrangementen - Familie- kinderfeestje

Familie- kinderfeestje

 

Familieverjaardagen gezellig met de hele bubs bij elkaar dé ultieme gelegenheid om te proosten op de goede geneugten van het leven.
Het gehele jaar rond verwelkomen wij u graag, aan de hand van uw wensen maken wij graag een passend voorstel.

 

Kinderfeestjes
In de wintermaanden van november t/m maart laat het weer ons dikwijls in de steek. Maar niet getreurd u kunt zeker informeren naar de creatieve workshops en kookfeestjes die worden gegeven in de wintermaanden, buitenspelen is hierbij niet inbegrepen het betreft dan ook een losse workshop.

Seizoen april t/m oktober
Een kinderfeestje bij Hoppies hoe leuk kan het zijn je hebt er in ieder geval thuis geen rommel van. Lekker buiten in de natuur waar de kinderen kunnen  ravotten en op ontdekking kunnen gaan in de natuur er valt namelijk veel te zien en te beleven.
Alle kinderfeestjes met of zonder arrangement worden gevierd  aan de overkant van het water het is niet mogelijk om een tafel binnen of buiten op het terras te reserveren. 
In de natuur waar u zelf een leuke plek zoekt staan volop picknicktafels en banken waar u gebruik van kunt maken. 
Geen tafel meer vrij? Ook in het gras kun je heerlijk zitten breng dus zelf altijd wat kleedjes en plaids mee.

Als extraatje voor een kinderfeestje kunt u een tafel versierpakket en zelfs een verjaardagstaart bestellen geeft dit bij reservering door wij zorgen dat alles klaar staat bij aankomst.
Komt u zonder arrangement maar wilt u toch afsluiten met een frietje en snack? een probleem bel ons tijdens het feestje op zorgen wij dat alles klaar staat.


Kinderfeestjes arrangementen april t/m oktober
Arrangementen welke gereserveerd kunnen worden duren 4 uur en zijn inclusief toegang en onbeperkt ranja met minimaal 1 volwassen begeleider/ ouder.
Eventueel eten bij aankomst? Geef het bij reservering door.

Extra bij te boeken:

-Tafel versierpakket á 3,50 per kind, vooraf te reserveren of bij aankomst te koop bestaande uit:  
tafelkleed, feestelijke bekers en bordjes, serpentine, confetti,  verjaardagshoedjes, kleurige rietjes.
-Slagroomtaart versierd met vers fruit en snoep vanaf 10 personen prijs op nacalculatie.
-Midgetgolf á 4,- p.p.

Picknick feestje met een eigen mee gebrachte picknick, hiervoor geldt de reguliere entree prijs.

Hoppies friet/snack 
Groepsprijs 6 kinderen 90,-
Ieder volgend kind 14,- per kind.
 

Poffertjes 
Groepsprijs 6 kinderen 90,-
Ieder volgend kind 14,- per kind.
 

Pizzarette feestje duur eten max 1,5 uur. 
Groepsprijs 6 kinderen, incl 1 volwassene, 125,- 
Ieder volgend kind 16,75 p/k 
Iedere volgende volwassene 11,50 p.p. 
Zelf mini pizza’s bakken in een pizzarette hoe leuk is dat. 
Samen met je uitgenodigde vriendjes of vriendinnetjes mogen jullie zelf de pizza’s beleggen en bakken onder toeziend oog van 1 volwassene.

Kookfeestje: (alleen te reserveren op maandag dinsdag en donderdag na school )  minimaal 8 kinderen vanaf 8 jaar, duur 3,5 uur datum en tijd in overleg. 
Groepsprijs 8 kinderen 180,- 
Kinderen 22,50 per kind, 
Volwassene 8,50 p.p.  
Tijdens ons seizoen april t/ m oktober is een kookfeestje alléén te reserveren op dinsdag of donderdag, van november t/m maart ook op andere dagen. Bij reservering van een kookfeestje krijgt u een keuzelijst toegestuurd en gaat u met de jarige job  per kind 1 gerechtje/hapje uitkiezen wat ze gaan bereiden tijdens het kookfeestje. Uiteindelijk als eind resultaat verschijnt er een heerlijk buffet wat gezamenlijk opgegeten wordt genieten dus! Er wordt gekookt met verse producten/ingrediënten  zonder pakjes en zakjes van de ouders wordt als het nodig is een helpende hand gevraagd.

Creatieve workshops te reserveren vanaf 6 kinderen, gemiddelde duur 1,5 uur. (ook in de wintermaanden er geldt dan een aangepaste prijs)
TikTok /Sijm/ Snoep pot/ Ibiza wegwijzer bordjes/  Ibiza tas/ Tye-dye tas of shirt/ Kussen pimpen/ Dierenpotje/ Blaaspijp/ zomaar een aantal workshops. 
De keuze is reuze voor meer info graag even mailen.

Workshops volwassene 
Alle workshops worden door professionals begeleidt, per workshop geldt er een minimum aantal personen, een datum is op aanvraag 
Heeft u interesse om met een groep een van onderstaande workshop te boeken? informeer naar de mogelijkheden uitgebreide omschrijving en prijzen naar
 info@hoppies.nl

 Cocktail workshop
Kookworkshop
Bossche Bollen workshop 
 

 

.

 


 

Hoppies
Zandweg 17 5324 JN, Ammerzoden
06-27137354
www.hoppies.nl 
info@hoppies.nl

KvK 30269344
BTW NL821210488B01
IBAN NL60 RABO 0154848999