Je bent nu hier: Arrangementen - Ouderwets solexen

Ouderwets solexen

In samenwerking met Solex & Scooter Experience verzorgen we vanaf Hoppies leuke arrangementen. Ouderwets toerend met de wind door uw haren en het brommende geluid van het authentieke motortje rijdt u via een mooie uitgestippelde route door een gedeelte van de Bommelerwaard.

  • Voor gezelschappen vanaf 18 tot 100 personen (kleinere groep op aanvraag)
  • Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk
  • Hoog ’fun’ gehalte door de authentieke en ludieke uitstraling

Tijdens de tocht blijven wij aanwezig met stand-by service en reserve solexen. Op kleding en/of schoeisel kunnen olie en/of vetvlekken komen, houd hier rekening mee. Regenachtig weer? Vergeet de regenkleding niet!

Wij wensen u alvast veel plezier.


Rondje Bommelerwaard Borrel arrangement €52,- p.p.
Rondrit op de solex van 2,5 uur door de prachtige omgeving van de Bommelerwaard. Na afloop schenken wij de borrel in en serveren daarbij een royale borrelplank met daarop diverse warme en koude hapjes. Inclusief 3 consumpties (koffie, thee, fris, Heineken/Hertog Jan/ 0% bieren op de fles & huiswijn).

Rondje Bommelerwaard picknick voor onderweg, €45,- p.p.
Rondrit van 2,5 uur 2 broodjes p.p. wit/bruin, belegt met kaas, vleeswaar, versnapering en 1 x frisdrank voor onderweg.

Rondje Bommelerwaard Luncharrangement €55,- p.p.
Rondrit van 2,5 uur door het prachtige gebied rondom Hoppies met een lunch bestaande uit een hamburger van de bakplaat (vlees of vegetarisch), frietjes & rauwkost en 2 consumpties (fris, koffie/thee, sap, zuivel ).

Rondje Bommelerwaard BBQ €65,- p.p. vanaf 10 personen te reserveren (duur BBQ 1,5 - 2 uur)
Een rondrit van 2,5 uur en aansluitend genieten van een heerlijke BBQ. Bij terugkomst gaat u zelf aan de slag met een BBQ van de CHEF!  Inclusief 2 consumpties (koffie, thee, fris, Heineken/ Hertog Jan/ 0% bieren op de fles & huiswijn).

Hoppies
Zandweg 17 5324 JN, Ammerzoden
06-27137354
www.hoppies.nl 
info@hoppies.nl

KvK 30269344
BTW NL821210488B01
IBAN NL60 RABO 0154848999