Locatie binnen

In een warme huiselijke sfeer vintage ingericht waar u zich bij binnenkomst gelijk thuis voelt! Wij verwelkomen u graag voor een lunch of borrel een feestje of een workshop. Er zijn ca. 60 zitplaatsen maar is uw gezelschap groter dan maken de tafels en stoelen plaats voor hangtafels zo kunt u altijd met een groter gezelschap binnen verblijven.

Locatie buiten

Een walhalla in de natuur waar het heerlijk toeven is. Er zijn ca 150 zitplaatsen op onze Hippe terrassen waar u kunt genieten van het uitzicht en alles wat er zich afspeelt in de natuur leuke bijkomstigheid u zit grotendeels uit de zon. Verblijft u in de natuur? Bankjes en picknick staan her en der verspreidt.

Arrangementen

Iets wat gevierd mag worden de gehele locatie afhuren exclusief voor uw gezelschap een actief uitje ook voor zakelijke doeleinden? aan de hand van uw wensen gaan wij graag met u in overleg om een verrassende dag voor uw gasten samen te stellen.Wij bespreken graag met u de mogelijkheden het is tenslotte uw dag waar u na afloop met een tevreden en goed gevoel op terug kunt kijken.

Kookworkshops

Een kookworkshop te geven of te krijgen als als cadeau met een vriendengroep familie of collega's waar je samen in de keuken een heerlijk menu of buffet bereidt in een ongedwongen setting en uiteindelijk aan tafel geniet van alles wat er bereidt is? Dat is een kookworkshop bij Hoppies.Er zijn diverse landenthema’s een High Tea een Tapas wereldreis te reserveren met daarbij ook de mogelijkheid om aan te…

Lees verder

Hapjes & drankjes

Hoppies heeft een wisselende lunch- en borrelkaart met enorm veel smaken en voor ieder wat wils, gewoon genieten!.Vanaf september gaan wij starten met bezorg / afhaal broodjes zowel voor particulieren als bedrijven meer info hierover volgt t.z.t.

Gezond & Puur

Een hype? Nee hoor…wij vinden gezond leven en eten al sinds jaar en dag belangrijk. In onze keuken wordt gekookt met dagverse producten veelal ingekocht bij lokale ondernemers, zo puur mogelijk en met verse kruiden komen wij tot een heerlijke smaakbeleving. U vindt dan ook op onze menukaart heerlijke lunchgerechten en borrelhapjes maar óók vegetarische lunchgerechten. Ook in ons assortiment gezonde drankjes…

Lees verder

Hoppies
Zandweg 17 5324 JN, Ammerzoden
06-27137354
www.hoppies.nl 
info@hoppies.nl

KvK 30269344
BTW NL821210488B01
IBAN NL60 RABO 0154848999