Je bent nu hier: Feesten - Borrelen tussen de alpaca’s bij HoppiesHigh tea tussen de alpaca’s bij Hoppies.Jubilea HuwelijkenFamiliedagenBezorgenWandelen met Alpaca’sMenukaartOver HoppiesCocktails & mocktailsBij de borrelSaladesTosti’sBroodjesKoude drankenSmoothiesArrangementenOuderwets solexenBossche Bollen workshopCocktail WorkshopEvenementenCamperlocatie 3Camperlocatie 2Camperlocatie 1 een kopje koffieBekijk het menuKom spelenKinderfeestje, partijtje of workshop Lekker & gezond eten We hebben genoegkinderpartijtje tot workshopLocatie binnenLocatie buitenArrangementenCamperen bij HoppiesCamperlocatieActiviteitenContact & InfoFeestenNatuurspeeltuinHomecocktailworkshopaltijd iets te doenVader- en moederdagBuitenspelenKoffie & iets lekkersOuder kind kokenEvenement Insert koffieFood HorecaGezond & PuurHapjes & drankjesImpressieInformatieWorkshopsOntmoetenLerenSpelenknapzak routeGeen kindSpeciale ActiviteitenvoetenklokKompasHoppiesChampignonDinoPlankKonijntjeAppeltaartEten en DrinkenRondleidingenSchelpenVeerQuicheChampignonKoffie Horeca MaisHorecaIets te vierenKookworkshopsSchoolreisjeRegelsTarievenOpeningstijdenRouteAdrescreatieve workshopsKookworkshopBaby Shower KraamborrelVerjaardagenKinderfeestenStruintochtSpringkussenSkelterbaanMidgetgolf baanBlote voetenpad Zonnebloem weideMaisdoolhofDierenweideSpeelwater

Jubilea

25 jaar getrouwd of een ander feestelijk jubileum? Vier het met familie en vrienden bij Hoppies. In de avond of overdag? De gehele locatie of een deel?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Huwelijken

Jullie mooiste dag bij Hoppies. Trouwen tussen onze bomen laan, borrelen op het eiland, dineren onder de stretchtent en feesten in ons paviljoen. 

De gehele dag bij Hoppies of een dagdeel? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie en een kennismakings gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Familiedagen

Hoppies is de ideale plek voor een familie dag, kinderen zijn aan het spelen en de volwassenen kunnen bijkletsen op ons gezellige terras. Geniet van een drankje en een hapje en sluit de dag af met een BBQ of Buffet. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie